vizaua.com
Візи без проблем наш професійний девіз.

Ми гарантуємо оперативне оформлення і збір документів для оформлення віз в усі куточки світу, а також — консультації з оформлення документів для отримання віз.

Марія БілаяВізовий-менеджер
Віза в Португалію

Віза в Португалію

Оформлення візи в Португалію

від 980 грн.

У комплекс наших послуг входить:

  • консультація під час збору документів;
  • допомога при заповненні анкети та запис на співбесіду в посольство;
  • правильна подача заявки;
  • підбір і бронь готелю;
  • вибір авіаперельоту і бронь;
  • подача документів у візовий центр.

Додаткові послуги:

  • переклад всіх необхідних документів;
  • оплата консульського збору;
  • оформлення медичної страховки;
  • доставка (по Києву безкоштовно).

* Консульський збір, переклади та страховий поліс у вартість не входять.

Португалія - правила в'їзду

Одним з найбільш цікавих і маловідомих туристичних напрямків для наших співвітчизників є Португалія. Хочеться побачити і древню столицю країни Лісабон, і романтичний Порто, і химерну Мадейру.

Тест-оцінка шансів отримання візи в Португалію

Дайте відповідь на невеликий перелік питань і дізнайтеся
які ваші шанси отримання візи в Португалію

Пройти тест

Таких дій, як придбання квитків на літак, бронювання готелю буде недостатньо для поїздки. Як і для відвідин інших країн Західної Європи, щоб в'їхати в Португалію необхідно оформити дозвіл на в'їзд. Віза в Португалію буває наступних типів:

  • короткострокова (С);
  • транзитна (А);
  • національна (D).

Найчастіше оформляють візи короткострокового перебування (С), які, в свою чергу, поділяються на:

  • туристичні;
  • ділові;
  • гостьові.

Також можуть відкриватися візи одноразові та мульти.

Враховуючи те, що країна підписала Шенгенську угоду, вам потрібно буде оформлення шенгенської візи, а ця процедура досить складна і досить часто закінчується отриманням відмови, якщо які-небудь документи були подані неправильно або в неповному складі. Тому, якщо ви недостатньо досвідчені в цих справах або хочете просто заощадити час, зверніться за допомогою в нашу фірму. Працюючі у нас фахівці допоможуть із заповненням анкети та інших потрібних документів, в перекладі їх при необхідності на англійську або португальську мови, посприяють в прискореному отриманні візи, підготують до співбесіди.

Документи на візу до Португалії

Відкриття візи в Португалію і набір документів, які вимагає держава практично не відрізняється від звичайного, що подається на будь-яку шенгенську візу. Для отримання візи потрібні такі документи:

  • наявність квитків на літак в обидва кінці;
  • підтвердження броні готелю;
  • медстраховка, покриття якої складає не менше 30 тис. євро;
  • дві заповнені анкети з фотографіями;
  • копія та оригінал закордонного паспорта;
  • копія паспорта громадянина України;
  • довідка з місця роботи;
  • підтвердження платоспроможності.

Документи, зазначені у двох останніх пунктах мають бути в перекладі і нотаріально засвідчені.

Якщо оформлюється гостьова віза, то замість готельної броні необхідно подати запрошення зустрічаючої сторони. Подорожуючі діти (самостійно або в супроводі), повинні мати оформлений нотаріально дозвіл на виїзд/вивезення від батька/матері.

В стандартний пакет можуть вноситися доповнення.

Шенгенська віза в Португалію

Шенгенська віза в Португалію дає шанс відвідати будь-яку іншу країну цієї зони аналогічно, як і, маючи відкритий шенген іншої держави, можна поїхати і в Порто. Також з таким дозволом можна проїжджати через багато країн транзитом.

Ціна візи залежить від її типу, строку на який вона оформляється. Додатково сплачується консульський збір 35 євро.

Віза в Португалію - терміни оформлення

Зазвичай, термін оформлення візи становить 5 - 7 днів. Іноді він може тривати до двох тижнів. Подача документів повинна відбуватися особисто або через агентство, яке має акредитацію у португальському посольстві. На вартість візи в Португалію впливає: подасте ви документи самостійно або через фірму, а також ваші попередні візові історії.


Задать вопрос (30)
Надя 23.07.2018 15:26

Доброго дня!Хочу поїхати до сестри в гості в Португалію ,яку для цього потрібно відкривати візу?

Ответить
Олексій 16.05.2018 8:48

Чи можу я перебувати в португалії по польській робочій візі?

Ответить
Олексій 16.05.2018 8:47

Чи можу я перебувати в португалії по польській робочій візі?

Ответить
Валерій 27.03.2018 20:27

Доброго дня!Мені 20 років я хочу їхати до батьків в Португалію .чи можливо відкрити візу по біометричному паспорті і які необхідно для цього документи

Ответить
Ivan Jatskiv 11.02.2018 19:25

какие нужны документы для получения рабочей визы в Португалии

Ответить
Екатерина (VizaUA)
Екатерина (VizaUA) 12.02.2018 17:38

Здравствуйте, Иван! Для получения рабочей визы в Португалию необходимо наличие разрешения на работу, выданного Институтом трудоустройства и профессионального образования Португалии, а также контракта с работодателем. Индивидуальный список документов Вам сможет сформировать наш визовый эксперт в процессе работы. Обращайтесь, сможем Вам помочь.

Ответить
Наталія 31.01.2018 16:33

доброго дня! Мене цікавить які документи потрібні для отримання робочої візи в Португалію??

Ответить
Екатерина (VizaUA)
Екатерина (VizaUA) 01.02.2018 11:59

Доброго дня, Наталія! Для отримання робочої візи в Португалію необхідно мати контракт на роботу та дозвіл, виданий Інститутом працевлаштування та професійної освіти в Португалії. Звертайтесь, наші спеціалісти зможуть надати Вам кваліфіковану допомогу в оформленні візи.

Ответить
Анна 11.05.2018 8:10

Доброго дня. Мене також цікавить робоча віза в Португалію

Ответить
Сергій Леонідович 30.01.2018 15:23

Скільки часе робиця робоча віза ( E ) до португалії?

Ответить
Екатерина (VizaUA)
Екатерина (VizaUA) 31.01.2018 16:34

Доброго дня, Сергій Леонідович! Срок розгляду заявки на робочу візу в Португалію індивідуальний, оскільки консульство відправляє запит в відповідні органи в Португалії й чекає звідти відповідь.

Ответить
Марина 28.09.2017 16:44

Для робочої візи в Португалії

Ответить
Ирина (VizaUA)
Ирина (VizaUA) 03.10.2017 19:01

Здравствуйте, Марина! Обязательным документов при оформлении рабочей визы в Португалию является наличие у Вас разрешения от работодателя, выданного Институтом трудоустройства и профессионального образования.

Ответить
Марина 28.09.2017 16:43

Підкажіть будласка який пакет документів потрібно для робочої візи?

Ответить
Ирина (VizaUA)
Ирина (VizaUA) 03.10.2017 18:59

Здравствуйте, Марина! Уточните, пожалуйста, у Вас есть работодатель на территории Португалии и разрешение от него?

Ответить
Наталія 07.09.2017 16:17

Доброго дня.Скажіть будь ласка якщо сину17 років і у нього біометричний паспорт яку візу йому потрібно для возєднання сімї ,у Португалії є батько.

Ответить
Ирина (VizaUA)
Ирина (VizaUA) 02.10.2017 18:16

Здравствуйте, Наталья! В этом случае Вашему сыну необходимо оформлять национальную визу категории Д с целью воссоединения семьи. Обращайтесь, будем рады помочь.

Ответить
Оля 06.08.2017 16:47

Доброго дня !скажіть будь ласка, якщо я вже маю контракт на роботу 6 міс в Португалію,яку візу мені потрібно робити ?

Ответить
Ирина (VizaUA)
Ирина (VizaUA) 08.08.2017 16:23

Здравствуйте, Ольга! В Вашем случае необходимо оформлять рабочую визу. В ближайшее время с Вами свяжется специалист нашей компании. Будем рады помочь.

Ответить
Віра 02.08.2017 14:28

Доброго дня. Паспорт біометричний,3 місяці паспорту. Нікуди за кордон не їздила ще. Якщо маю на меті потрапити у Португалію десь через 2 місяці ,які документи мені потрібно? Є намір їхати у Португалію та Англію (туристична мандрівка,друзі є і там і там)-краще спочатку їхати в Португалію чи Англію?І як оформляти документи? Дякую за відповіді. З повагою.

Ответить
Ирина (VizaUA)
Ирина (VizaUA) 02.08.2017 15:16

Здравствуйте, Вера! В ближайшее время с Вами свяжется специалист нашей компании. Будем рады помочь.

Ответить
Оксана 06.07.2017 20:42

Якщо я приїду в Португалію по біометричному паспорту, але буду мати запрошення від чоловіка, чи зможу я потім подати документи на постійне місце проживання?

Ответить
Ирина (VizaUA)
Ирина (VizaUA) 07.07.2017 10:30

Здравствуйте, Оксана! В Вашем случае необходимо оформлять визу для воссоединения семьи в Украине. Вашему мужу необходимо обратиться в службу по делам иностранцев и границ, чтобы получить разрешение на воссоединение семьи.

Ответить
Тетяна Ба 27.06.2017 20:53

Доброго дня!якщо в мене польська віза категорії Д, дійсна ще 4 місяці,, чи можу я відкрити португальську робочу візу і згідно неї перебувати довше ?перетинати кордон мені обов'язково по закінченні польської візи через Польщу?

Ответить
Ирина (VizaUA)
Ирина (VizaUA) 29.06.2017 11:09

Здравствуйте, Татьяна! Первоначально Вам необходимо аннулировать рабочую визу в Польшу. Уточните, пожалуйста, у Вас есть работодатель на территории Португалии и разрешение от него?

Ответить
Lilya 22.02.2017 23:44

Скажіть будь ласка чи відкривають зараз робочу візу в Києві за наявності контракту?

Ответить
Ирина (VizaUA)
Ирина (VizaUA) 10.03.2017 11:02

Здравствуйте, Лилия! При оформлении рабочей визы в Португалию, трудового контракта недостаточно. Обязательно необходимо наличие разрешения на работу от Института трудоустройства и профессионального образования.

Ответить