vizaua.com
Візи без проблем наш професійний девіз.

Ми гарантуємо оперативне оформлення і збір документів для оформлення віз в усі куточки світу, а також — консультації з оформлення документів для отримання віз.

Марія БілаяВізовий-менеджер
Віза в Індію

Віза в Індію

Оформлення візи в Індію - 100% гарантія

ми пропонуємо довгострокову візу в Індію - "під ключ", без довідок з банку (зазвичай потрібно 200 USD на кожен день перебування з людини), без особистої присутності і без броней готелю і перельоту - ніяких додаткових документів, ми все зробимо за вас, а також повернемо всю сплачену вами суму в разі відмови у візі, включаючи консульський збір.

153 usd

віза в

Індію
онлайн віза
консульський збір включений
  • перевірка пакету документів
  • запис на подачу
  • заповнення анкети
  • бронь авіаквитків/готелю
замовити візу!плануйте поїздку заздалегідь
 
У нас безкоштовна консультація по:
  • вартості
  • строкам
  • і списку документів
100% гарантія отримання візи, повернемо усі оплачені за візу гроші в разі відмови

* віза робиться без присутності заявника

* наша компанія акредитована в посольстві Індії в Україні

* повернення тільки якщо людина не в чорному списку і надав правдиві дані в анкеті

* Консульський збір 100 USD, ВХОДИТЬ у вартість.

 

На сьогоднішній день, наша компанія лідирує в наданні візових та туристичних послуг по Азіатським напрямкам, за останні 8 років щомісячно більше 1000 чоловік оформляють свою подорож в Азіатські країни користуючись нашими послугами, ми не підводимо очікування наших туристів і партнерів.

Приклади віз в Індію

 

8 років

8 років досвіду

50 віз

50 віз на день

100%

100% повернення грошей

Віза в Індію самостійно

TOURIST VISA (e-TV)

  • Оформлення електронного дозволу/візи до Індії онлайн розпочато з 27 листопада 2014.
  • На підставі даного дозволу володар електронної візи повинен в'їхати на територію Індії протягом 30 днів з дати її підтвердження і перебувати в Індії не більше 30 днів з моменту прибуття на територію країни.
  • Електронний дозвіл/віза дозволяє перетин кордону / в'їзд до Індії в наступних міжнародних аеропортах: Делі / Delhi, Mumbai / Mumbai, Бангалор / Bangalore, Ченнай / Chennai, Даболим (штат Гоа) / Dabolim (Goa), Хайдарабад / Hyderabad, Калькутта / Kolkata , Трівандрум / Трівандрум, Кочі / Cochin.
  • Термін оформлення електронного дозволу/візи від 72 годин. Дозвіл повинен бути оформляти мінімум за 4 робочих дні до передбачуваного в'їзду. Термінових електронних віз - нема!
  • Електронний дозвіл/візу онлайн можна отримати не більше двох разів протягом календарного року!
  • За електронний дозвіл/візу - гроші не повертаються і віза не може бути анульована.
  • Під час перебування в Індії - електронний дозвіл завжди повиннен бути у туриста при собі!

Туристична Віза в Індію e-TOURIST VISA (e-TV) починає діяти з моменту відкриття. Кількість днів перебування - 30 днів, коридор такої візи - 34 дня. Продовжити дану візу неможливо. Електронну індійську візу можна замовити двічі на протязі року. Для отримання візи на більш тривалий термін, туристам необхідно подавати документи в консульський відділ посольства Індії в Україні.

Документи на довгострокову візу при самостійному оформленні в посольстві.

  • Закордонний паспорт з терміном дії не менше шести місяців на момент подачі заяви
  • Ксерокопія першої сторінки закордонного паспорта.
  • 1 кольорова фотографія 5x5 см. Фон світлий або просто білий.
  • Оригінал довідка з банку про наявність коштів з розрахунку 200 USD/чел/день перебування, так само виписка з рухом грошових коштів за останні 3 місяців (на рахунку повинно бути не менше 200 USD/день на кожну людину протягом всієї подорожі).
  • Викуплені авіаквитки в обидва кінці.
  • Ксерокопія внутрішнього паспорта (1-а і сторінка та прописка).

Оформлення візи в Індію

У комплекс наших послуг входить:

  • консультація під час збору документів;
  • правильна подача заявки;
  • підбір і бронь готелю;
  • вибір авіаперельоту і бронь;
  • підтримка при реєстрації на онлайн сайті посольства і запис на співбесіду;
  • супровід в посольство.

Додаткові послуги:

  • переклад всіх необхідних документів;
  • оплата консульського збору;
  • оформлення медичної страховки;
  • доставка (по Києву безкоштовно).

* Консульський збір, переклади та страховий поліс у вартість не входять.

Індія - правила в'їзду

Індія - це країна, яку не можна порівняти з жодною іншою країною світу. Ця держава здатна задовольнити як любителів екзотичного або активного відпочинку, так і інтелектуалів. Мальовничі пейзажі, насичена екскурсійна програма, безліч історичних місць, які потрібно побачити, сліди давніх цивілізацій, багата культура, а, крім того, прекрасний пляжний відпочинок. Все перераховане вражає при першому візиті в цю країну контрастів і викликає бажання повертатися сюди за новими порціями вражень.

Для того щоб в'їхати на територію цієї незвичайної держави, у громадян нашої країни повинна бути відкрита віза в Індію. Восени 2014 року оформити цей дозвільний документ стало набагато простіше.

Для того щоб оформити візу, яка дозволяє перебувати на території країни не більше 30 днів можна за кілька днів до поїздки (стандартний термін складає 3 дні) подати заяву в електронному вигляді на авторизацію. По прильоту в аеропорт і проведення біометричної перевірки, вам буде видана віза. Електронна віза не підлягає продовженню.

Якщо ви збираєтеся поїхати в Індію на термін більше ніж 30 днів, вам необхідно оформити дозвіл на в'їзд, звернувшись до Посольства Індії в Україні. Вид візи і пакет необхідних документів може відрізнятися в залежності від мети візиту.

  • Транзитна віза оформляється для пасажирів, які прямують в інші країни через Індію.
  • Бізнес-віза відкривається для тих, хто збирається з візитом в країну з метою проведення переговорів, підписання контрактів, маючи запрошення від партнерів по бізнесу.
  • Студентська віза відкривається при наявності запрошення від офіційного індійського навчального закладу, що підтверджує зарахування на навчання студента.

Запрошення такого ж характеру потрібно тим, хто відправляється в Індію на курси з вивчення йоги, індійських традицій, танців, музики, медицини.
Враховуючи те, що подавати документи особисто в Індійське посольство необов'язково, ви можете доручити всі турботи про оформлення необхідних документів нашій фірмі. Ми в повному обсязі відповімо на всі питання, пов'язані з підготовкою паперів, заповненням анкет, подамо їх на розгляд у візовий відділ, захистивши вас від додаткових турбот і заощадивши ваш час.

Документи на візу в Індію

Для оформлення візи в Індію необхідно надати наступні документи:

  • паспорт для закордонних поїздок зі строком дії понад півроку з дня подачі пакету на відкриття візи (оригінал і копія) та внутрішній паспорт (копія);
  • заповнена в онлайн-режимі і роздрукована анкета, підписи апліканта ставляться під вклеєним фото і на останній сторінці в кінці документа;
  • підтвердження придбання туру, броні готелю та квитків;
  • запрошення (для бізнес-візи, навчальної, гостьової і деяких інших).

Окремим категоріям громадян для оформлення візи знадобляться документи:

  • пенсійне посвідчення (копія) для пенсіонерів;
  • свідоцтво про народження та нотаріальний документ, який дозволяє вивезення дитини – для неповнолітніх.

Стандартна ціна візи становить 40 доларів США. Додатково оплачуються послуги компанії за оформлення дозвільного документу.

Віза в Індію - терміни оформлення

Отримати візу в Індію можна в гранично короткий термін. Для громадян України він звичайно не перевищує 2 - 3 днів, для громадян інших країн може становити 10 днів.

 


Задать вопрос (5)
Роксолана 09.11.2016 13:17

Здравствуйте, я сейчас нахожусь в Индии по туристической визе. Она заканчивается 24.11. Мне нужно снова быть в Индии 8.12. Есть возможность получить приглашение от компании. Вопрос: нужно ли мне ждать 2 месяца перед тем как подавать документы на визу, если я хочу в это раз оформить бизнес визу?

Ответить
Ирина (VizaUA)
Ирина (VizaUA) 10.11.2016 12:46

Здравствуйте, Роксолана! Вы можете сразу оформлять бизнес визу. Виза будет действовать с момента принятия решения.

Ответить
Ольга 01.08.2016 22:25

Доброго дня! Планую відвідати Індію за однією із міжнародних програм обміну - волонтерська робота, 2 місяці. Який тип візи мені потрібен? (чи можете допомогти?)

Ответить
Мария (VizaUA)
Мария (VizaUA) 03.08.2016 12:14

Доброго дня, Ольга! Інформація стосовно відкриття візи в Індію була направлена на Вашу електронну пошту.

Ответить
Тетяна 10.04.2016 20:20

Добрий день! Планую відвідати Індію (20 днів) з дитиною 2,5 років. Які документи на дитину потрібні для відкриття електронної візи і перетину індійського кордону?

Ответить
Мария (VizaUA)
Мария (VizaUA) 11.04.2016 6:25

Доброго дня, Тетяна. Для дитини необхідно надати ті ж самі документи, що підтверджують подорож, як для мами. А також стандартний пакет на дитину (свідотство про народження, дозвіл на виїзд закордон і т.д.). Наші спеціалісти обов'язково допоможуть Вам в отриманні візи до Індії.

Ответить
Olga 20.04.2015 7:02

Доброго дня, 6 осіб нашої компанії їде на виставку в Мумбай 22-23.05.15. Плановий час перебування 20-27.05.15. Плануємо везти рекламні матеріали (каталоги, брошюри) - чи є якісь обмеження на перевезення? Бажаємо отримати допомогу в бронюванні квитків та отриманні віз.

Ответить
Полина (VizaUA)
Полина (VizaUA) 21.04.2015 9:54

Добрый день. Можем оформить визы до 30 дней пребывания без личной подачи. Подробнее на почте.

Ответить