vizaua.com
Візи без проблем наш професійний девіз.

Ми гарантуємо оперативне оформлення і збір документів для оформлення віз в усі куточки світу, а також — консультації з оформлення документів для отримання віз.

Аліна ГоліневичВізовий-менеджер
Віза в Норвегію

Віза в Норвегію

Оформлення візи в Норвегію

980 грн.

У комплекс наших послуг входить:

  • консультація під час збору документів;
  • допомога при заповненні анкети та запис на співбесіду в посольство;
  • правильна подача заявки;
  • підбір і бронь готелю;
  • вибір авіаперельоту і бронь;
  • подача документів у візовий центр.

Додаткові послуги:

  • переклад всіх необхідних документів;
  • оплата консульського збору;
  • оформлення медичної страховки;
  • доставка (по Києву безкоштовно).

* Консульський збір, переклади та страховий поліс у вартість не входять.

Для отримання візи в Норвегію додатково слід сплатити:

  • Консульський збір за візу в Норвегію – 35 євро.
  • Вартість послуг візового центру становить – 25.20 євро.

* Оплата консульського збору здійснюється за допомогою кредитних і дебетових карт Visa і MasterCard.
** Консульський збір не повертається, незалежно від результату.

Віза в Норвегію - правила в'їзду

Після того як онлайн анкета заповнена та консульський збір сплачено - записують на співбесіду. Якщо це ваша перша поїздка до Норвегії, то буде проводитися особиста співбесіда. Сплатити консульський збір необхідно банківською карткою на сайті посольства, після заповнення онлайн-анкети. До оплати приймаються карти: American Express, Mastercard, Visa, і т. д. Якщо ви відноситесь до списку осіб, які не повинні оплачувати візовий збір, то не забудьте відзначити це при заповненні анкети.

Тест-оцінка шансів отримання візи до Норвегії

Дайте відповідь на невеликий перелік питань і дізнайтеся
які ваші шанси отримання візи до Норвегії

Пройти тест

Документи на візу до Норвегії

Для візи до Норвегії потрібно надати такі документи:

  • необхідно взяти з собою титульний аркуш або ж (Cover letter), який зможете знайти у себе в електронній пошті. Він підтверджує вашу реєстрацію і позначає час подачі документів.
  • стандартне фото на документи, не пізніше, ніж за 3 місяці до подачі документів, яке потрібно приклеїти у правий верхній кут титульного аркуша;
  • обов'язковим документом є закордонний паспорт: дійсний і всі попередні. Обов'язково перевірте, чи не закінчується строк паспорта: він повинен бути дійсним ще протягом 3 місяців після повернення з Норвегії, а також мати мінімум одну сторінку для вклеювання візи.
  • копії всіх заповнених сторінок колишніх паспортів, а також вашого паспорта;
  • довідка з вашого поточного місця роботи/навчання, яка дає письмовий дозвіл на відсутність в період поїздки. Довідку необхідно перевести на англійську мову, без нотаріального засвідчення.
  • одним із важливих документів є підтвердження вашої фінансової стабільності: довідка з роботи із зазначенням зарплати за півроку; виписка з банку про стан рахунку або ж про рух грошових коштів, також підійде виписка з вашого карткового рахунку протягом останніх 3 місяців;
  • медичне страхування для поїздки за кордон і копія першої сторінки поліса;
  • необхідно роздрукувати квитанцію про оплату візового збору на Application Portal;
  • надайте запрошення до Норвегії та Анкету В, якщо ви хочете відвідати родичів;
  • у доповнення до цих документів, також офіційну форму для візитів з місцевого відділу поліції і його копію. В даному випадку також потрібні документи з інформацією про родинні зв'язки (документи не потрібні, якщо вони вже подавалися в 2007 році і мета поїздки не змінилася).
  • копії документів, які підтверджують легальне проживання в Норвегії приймаючої сторони;
  • якщо ви маєте намір відвідати друга/подругу або дівчину/хлопця також запрошення від особи, з підписом і документ з місцевої поліції запрошуючої сторони і його копія, додатково копія паспорта з штампом про виїзд чи в'їзд в Україну друга чи подруги.
  • якщо ви їде з метою туризму, то вам потрібно надати детально розписаний на англійській мові маршрут вашої поїздки, вказавши всіх членів поїздки і витрати на поїздку, плюс бронь готелю на весь період перебування.

Відкриття бізнес-візи в Норвегію вимагає:

  • оформлення Анкети типу А;
  • оригінал або копію запрошення від запрошуваної сторони із зазначенням реєстраційних даних (реєстраційний номер з центру підприємств), метою візиту і очікуваним терміном поїздки;
  • офіційний лист від вашого роботодавця, який вказує необхідність вашої бізнес поїздки.

Віза в Норвегію - терміни оформлення

Стандартний термін оформлення всіх типів віз до Норвегії може становити від 5 до 10 робочих днів.

Задать вопрос (8)
Viktor 11.03.2017 0:37

Цена робочой визи в Норвегию на 1. Год

Ответить
Ирина (VizaUA)
Ирина (VizaUA) 17.03.2017 14:03

Здравствуйте, Виктор! Уточните, пожалуйста, у Вас есть работодатель на территории Норвегии?

Ответить
Павло 26.02.2017 19:35

Я б хотів оформити робочу візу,запрошення нема,тому чи це можливо?

Ответить
Ирина (VizaUA)
Ирина (VizaUA) 10.03.2017 15:16

Здравствуйте, Павел! Приглашение от работодателя один из главных документов, необходимый для оформления рабочей визы.

Ответить
Маша 11.01.2017 14:42

Здравствуйте! Какие документы необходимы для рабочей визы от меня и от работодателя?

Ответить
Ирина (VizaUA)
Ирина (VizaUA) 12.01.2017 11:00

Здравствуйте, Мария! Уточните, пожалуйста, у Вас есть приглашение от работодателя на территории Норвегии?

Ответить
Маша 12.01.2017 21:03

Приглашения нету, работодатель уточняет , что именно от него требуется ( в нашей стране) Спасибо!

Ответить
Ирина (VizaUA)
Ирина (VizaUA) 17.01.2017 15:15

Здравствуйте, Мария! Уточните, пожалуйста, кем именно Вы планируете работать?

Ответить
Роман 18.12.2016 9:27

Чи можете ви допомогти у відкритті робочої візи в Норвегію?іщо для цього потрібно?

Ответить
Ирина (VizaUA)
Ирина (VizaUA) 05.01.2017 17:00

Здравствуйте, Роман! Уточните, пожалуйста, у Вас есть работодатель на территории Норвегии?

Ответить
Дарина 07.05.2016 14:18

Доброго дня! Скажіть, будь ласка, якщо я оформлю у вас туристичну візу у Норвегію, можна якимось чином влаштуватися там на роботу. Я маю на увазі важку фізичну роботу.

Ответить
Ирина (VizaUA)
Ирина (VizaUA) 10.05.2016 16:53

Здравствуйте, Дарина! Туристическая виза не разрешает трудоустройство на территории Норвегии. Работая по этой визе Вы нарушите визовый режим стран Шенгенского соглашения. Если Вы планируете работать в Норвегии, Вам необходимо оформлять рабочую визу.

Ответить